پرش لینک ها

واکسن های مورد تایید ویزای شینگن

انسان موجودی اجتماعی است که به فعالیت های مختلف درسی، شغلی و… در بطن جامعه می پردازد و با افراد مختلف در فعالیت های گروهی مشارکت می کند. کارها زمانی که به صورت گروهی یا به اصطلاح تیم ورک صورت بگیرند، از سرعت و کیفیت بالاتری برخوردار خواهند بود و نتیجه ای مطلوب حاصل می شود که بر راندمان کلی موفقیت یک جامعه تاثیرگذار خواهد بود. اما نکته حائز اهمیت در این امر وجود سلامت فردی می باشد تا از بروز مشکل و بیماری های جمعی جلوگیری شود. در این مطلب می خواهیم واکسن های مورد تایید ویزای شینگن را بررسی کنیم.

 

همانطورکه می دانید کووید 19 یا به بیان بهتر کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی 2 (SARS-COV-2)  یک ویروس همه گیر است که  نخستین بار در شهر ووهان استان هوبئی چین در دسامبر سال 2019 میلادی تشخیص داده شد و پس از آن در سازمان بهداشت جهانی در 11 مارس، شیوع این بیماری را دنیاگیری به معنای اپیدمی جهانی اعلام نمود.

در ابتدا این بیماری ناشناخته بود و به همین جهت مردم در سراسر جهان از چگونگی مقابله با این ویروس اطلاع کافی نداشتند بنابراین با سرعت زیادی این بیماری در سراسر جهان پخش شد اما دانشمندان با تلاش های فراوان شبانه روزی،  هرچه بیشتر سعی در شناخت این ویروس نمودند و مشخص شد باید از فعالیت های جمعی کاست و فاصله اجتماعی را رعایت نمود و با استفاده از دستکش، ماسک، الکل ضدعفونی و… در جهت حفظ سلامت فردی و درنتیجه سلامت جامعه کوشید.

پرواضح است که با شیوع و همه گیری کرونا و وضع قوانین سختگیرانه منع تردد و… بسیاری از فعالیت های اجتماعی مختل شدند بطورمثال پیش از وقوع کرونا افراد آزادانه و بدون هیچ مشکلی می توانستند از مبدا خود به هرمقصدی که مورد هدف بود سفر کنند اما شیوع و همه گیری کرونا موجب ممنوعیت سفر و به ویژه منع پرواز شد که این اتفاق بر اقتصاد کشورهای مختلف تاثیری به شدت منفی گذاشت زیرا با لغو پروازها سود حاصله از این شاخه اقتصادی قطع شد.

اما این موضوع دیری نپایید که دانشمندان در سراسر جهان پس از فعالیت های سختکوشانه با هدف ایجاد ایمنی اکتسابی و کاهش مرگ و میر ناشی از این ویروس موفق به تولید واکسن های مختلفی همانند سینوواک بایوتک Sinovac Biotech))، آکسفورد آسترازنکا (Oxford AstraZeneca) ، اسپوتنیک وی (Sputnik V) ، نوواواکس (Novavax) ، جانسون اند جانسون   (Johnson & Johnson)، کن ساینو بایالوژیکس (CanSino Biologics) ، بهارات بیوتک (Baharat Biotech) ، فایزر بیون تک (Pfizer-BioNTech)، مدرنا (Moderna) ، سینوفارم (Sinopharm) ،  واکسن سوبرانا 02 ،  برکت و… شدند. همانطورکه می دانید با تولید واکسن های مختلف نام برده در سراسر جهان و تزریق به افراد مختلف جامعه، فعالیت های اجتماعی با رعایت پروتکل های تعیین شده مجدد از سرگرفته شدند و افرادی که کارت واکسن خود را دریافت کرده باشند می توانند با استفاده از هواپیما به نقاط مختلفی سفر کنند. یکی از پرطرفدارترین و بزرگ ترین مناطق بدون نیاز به پاسپورت جهان، منطقه شینگن است.

چه واکسن هایی مورد تایید ویزای شینگن است ؟

ویزای شینگن، ویزایی است که دارنده آن می تواند از راه هوا، زمین و دریا وارد کشورهای عضو منطقه شینگن که 26 کشور هستند بشود. ویزای شینگن یکی از متداول ترین انواع ویزا می باشد. حال با توجه به بحث ویروس کرونا و محبوبیت اخذ ویزای شینگن، این سوال مطرح می شود که کدام واکسن ها برای دریافت ویزای شینگن مورد تایید می باشند؟ تا کنون کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا افراد واکسینه شده با واکسن های مورد تایید آژانس دارویی اروپا تحت عنوان مدرنا، جانسون اند جانسون، آسترازنکا، فایزر و بیون تک را در صورتی که در مراحل مختلف ویزا مشکلی نداشته باشند و ویزا دریافت نمایند را جهت ورود پذیرا خواهد بود.

بخش بزرگی از کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شینگن تنها واکسن هایی را که مورد تایید آژانس دارویی اروپا باشند را به رسمیت می شناسند. از جنبه ای دیگر واکسن سینوفارم مورد تایید سازمان جهانی بهداشت است اما در نقطه مقابل آژانس دارویی اروپا هنوز در این رابطه تصمیمی اتخاذ نکرده است.

در اواسط خرداد ماه سال 1400 اتحادیه اروپا، کشورهای عضو را مورد خطاب و توصیه قرار داد تا محدودیت های مسافرت های غیرضروری برای کشورهای ثالث که واکسن های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و آژانس دارویی اروپا را بطورکامل حداقل 14 روز پیش از سفر دریافت کرده اند برداشته شود، اما همچنان تعداد زیادی از کشورهای عضو منطقه شینگن، تنها مسافرانی را که واکسن های مورد تایید آژانس دارویی اروپا را دریافت کرده باشند، پذیرا هستند و به آن ها ویزا می دهند. بطورکلی واکسن های فایزر، مدرنا، جانسون اند جانسون و آسترازنکا توسط سازمان بهداشت جهانی  و آژانس دارویی اروپا تایید شده اند و با تزریق هرکدام از این واکسن ها می توان به تمامی کشورهای اروپایی مسافرت کرد اما دو واکسن سینوفارم و سینوواک نیز توسط سازمان بهداشت جهانی مورد قبول و به رسمیت شناخته شده اند که تنها از سوی برخی از کشورهای اروپایی پذیرفته می شوند.

آیا واکسن سینوفارم مورد تایید ویزای شینگن می باشد ؟

در این بین چندین کشور اروپایی که از اعضای اتحادیه اروپا و منطقه شینگن هستند واکسن چینی سینوفارم را تایید کرده اند و پذیرای مسافرانی که دوزهای این واکسن را بطورکامل دریافت کرده باشند هستند و به آن ها اجازه دریافت ویزای شینگن و ورود به خاک کشورشان را می دهند. واکسن سینوفارم مورد تایید کشورهای زیر می باشد:

اتریشیونانایسلنداسپانیافنلاند
قبرسمجارستانهلندسوئدسوئیس

 

نکاتی که لازم است دررابطه با قوانین کشورهای مختلف و تایید یا رد واکسن سینوفارم بدانید:

  • نخستین کشوری که مجوز برگزاری تورهای گروهی را صادر نمود و با ورود توریست به خاک کشورش موافقت نمود، سوئیس است که این کشور واکسن سینوفارم را تایید کرده است.
  • دولت فرانسه چنین اذعان نموده است که مسافرانی که با یکی از انواع واکسن های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی واکسینه شده اند می توانند به این کشور وارد شوند که واکسن سینوفارم نیز از جمله این واکسن ها محسوب می شود. تنها نکته ای که وجود دارد این است که مسافران پس از ورود به خاک فرانسه موظف به تزریق یک دز واکسن مکمل از میان واکسن های مدرنا، آسترازنکا، فایزر و جانسون اند جانسون می باشند که پس از تزریق کامل واکسن، پاسپورت بداشتی به مسافران تعلق می گیرد.
  • اسپانیا از جمله کشورهایی است که واکسن سینوفارم را تایید نموده و آن را به رسمیت می شناسد. این دولت چنین اذعان نموده است که تمامی واکسن های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و آژانس دارویی اروپا، قابل قبول و پذیرش است.
  • یکی دیگر از دولت هایی که به مسافران واکسینه شده با واکسن چینی سینوفارم ویزای شینگن اعطا می کند، هلند است. این کشور افرادی را که بطورکامل با واکسن سینوفارم واکسینه شده باشند را تایید و برای آن ها ویزای شینگن صادر می کند.
  • در رابطه با فنلاند نیز، می توان گفت این کشور واکسن سینوفارم را تایید می کند زیرا مطابق با اطلاعیه موسسه بهداشت و رفاه این کشور، کلیه واکسن های تایید شده توسط آژانس دارویی اروپا و سازمان جهانی بهداشت مورد قبول واقع می شوند و افراد واکسینه شده با این واکسن ها اجازه ورود به فنلاند را خواهند داشت.
  • در رابطه با دولت اتریش کمی پیچیدگی وجود دارد زیرا این کشور علی رغم تایید واکسن سینوفارم به عنوان واکسنی که مصونیت ایجاد می کند، اجازه ورود مسافران واکسینه شده با این واکسن را به هتل ها و رستوران ها نخواهد داد زیرا این کشور معتقد است که واکسن های سینوواک و همچنین سینوفارم مناسب ورود به هتل ها و رستوران های این کشور نمی باشند.
  • اما در رابطه با ایتالیا و آلمان چطور؟ جالب است بدانید علاوه بر کشورهایی که پیش تر ذکر کردیم، مقدونیه شمالی، گرجستان، صربستان و مونته نگرو واکسن سینوفارم را در اروپا به عنوان واکسنی معتبر می شناسند اما کشورهایی همانند ایتالیا و آلمان تصمیم آژانس دارویی اروپا را اساس کار خود قرار داده اند.

 

توجه داشته باشید که این گزارش تا تاریخ 20 شهریور سال 1400 مطابق با 11 سپتامبر سال 2021 میلادی معتبر بوده است بنابراین لازم است به ادامه مطالب توجه فرمایید. مطابق با اخرین اخبار، 10 کشور دیگر نیز به فهرست کشورهای مجاز برای ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا اضافه شده است. مطابق با فهرست جدید کشورهای ارمنستان، آذربایجان، بوسنی و هرزه گوین، برونئی دارالسلام، کانادا، اردن، مونته نگرو، قطر، مولداوی و عربستان به 14 کشوری که مجاز برای ورود به اروپا شناخته شده بودند اضافه شدند.

پیش از این لیست، شهروندان کشورهای استرالیا، آلبانی، چین، ژاپن، لبنان، نیوزیلند، مقدونیه شمالی، رواندا، صربستان، سنگاپور، تایلند، کره جنوبی، اسرائیل و ایالات متحده آمریکا اجازه ورود توریستی به اروپا را داشتند و از طرفی مطابق با آخرین بروزرسانی ها، اروپا افرادی را که بطورکامل واکسینه شده اند را مجاز برای ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا می داند جالب است که قبل از آن اتحادیه اروپا واکسن های تایید شده از جانب آژانس دارویی اروپا را مورد تایید قرار می داد اما درحال حاضر اینطور اعلام نموده است که تمامی واکسن های مورد قبول سازمان بهداشت جهانی، مورد تایید است.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید ار بخش تماس با ما با کارشناسان سفر های دانا در ارتباط باشید.

یک دیدگاه بگذارید

ویژه خدمات ویزای کانادا